Content marketing

Content marketing

20 juni 2018 marketing 0

De tijd van de traditionele (push)marketing is al lang voorbij. Een product of dienst wordt op deze manier bijna niet meer verkocht. Reclame heeft zich gewoonweg aan overtuigingskracht verloren. Het gevoel rondom je product of dienst speelt een veel belangrijkere rol. Om de consument voor je te winnen moet je een authentiek verhaal hebben. Al jaren vertellen bedrijven aan hun doelgroep hoe goed ze wel niet zijn. Zeggen is één ding, maar je moet het ze laten zien!

Doormiddel van storytelling kun je als bedrijf dus een authentiek en opvallend verhaal vertellen. Een animatie of videofilm is daarbij een prima instrument. PLUGr.tv weet hoe je met video een gevoel kan overbrengen en aandacht kan trekken van je doelgroep. Ons creatieve team is altijd opzoek naar de boodschap en de gedachte achter de product, dienst of organisatie.

Slimme marketeers maken steeds vaker gebruik van video marketing om hun boodschap over te brengen. De aandachtsspanne van de kijker wordt namelijk steeds korter, de kunst wordt deze vast te houden door de content meer interactief en visueel te maken. Veel van onze opdrachtgevers willen een inhoudelijk verhaal vertellen. Ze vrezen dat dat met video niet lukt. Dat lukt ons dus wél. Onze video’s zijn inhoudelijk en spannend om naar te kijken.

Het mag duidelijk zijn dat videocontent anno 2018 een heel belangrijk onderdeel is van content marketing. En dat zal voorlopig ook nog wel doorgroeien. Indien videocontent nog geen onderdeel is van jouw content marketing strategie, now is the time!

Heb je daarbij hulp nodig? Geen probleem. Wij staan voor je klaar!