Het Creatieve Team

Operationeel directeur Dave van Opdorp is altijd op zoek naar de essentie. Wat wil een opdrachtgever echt overbrengen. Dave is creatief, analytisch, maar ook nauwkeurig en gestructureerd. Hij houdt van strakke deadlines en vindt het een kick om overzicht te houden. Dave heeft vaak aan een half woord genoeg om iemand te begrijpen. In gesprekken met opdrachtgevers brainstormt hij graag on the spot over een passend concept.

Communicatie adviseur Liesbeth Rutten is een optimist, iemand die positieve energie brengt. Ze houdt ervan om het mensen gemakkelijker te maken. Wat verlichting te brengen in communicatievragen. Ze heeft oprechte belangstelling voor de persoon die tegenover haar zit. Afstemmen is voor wat haar betreft niet alleen luisteren naar wat er gezegd wordt, maar ook aanvoelen wat bedoeld wordt. Waar de echte vragen zitten en hoe ze daarbij het beste kan helpen.

Creative director Jurgen Enneman is een cineast die in elk shot zoekt naar het maximaal haalbare. Hij draait geen dertien-in-een-dozijn footage, maar filmt precies die onderscheidende beelden die onze producties kenmerken. Zijn geest staat nooit stil en hij denkt altijd in beelden. Een creatieve alleskunner. Altijd op een vernieuwende manier bezig met bewegend beeld.

Producer Marleen Kuijsters is daadkrachtig en weet een goede vertaalslag te maken van boodschap naar beeld. Ze is het meest in haar element als ze veel balletjes tegelijkertijd hoog mag houden. Marleen raakt de kern en vertaalt deze op precies de juiste wijze naar een sterke boodschap. Als copywriter schrijft ze graag verhaallijnen die de mens raken.

Commercieel directeur Anton van Opdorp is een netwerker pur sang. Een bruggenbouwer die denkt in oplossingen met veel kennis van marketing en organisatie. Zowel in de profit als non-profit sector. Anton is bij PLUGr.tv en bij de opdrachtgever altijd op zoek naar verbetering, vooruitgang en vernieuwing.

Kennis koester je niet, dat deel je. Tenminste, dat vinden wij. Daarom zijn we altijd op zoek naar een creatief talent met een audio visuele opleiding die stage wil lopen. Zodat we onze kennis met hem of haar kunnen delen. Je gaat een prettige en leerzame tijd tegemoet. Als stagiair draai je volledig mee en bent volwaardig lid van ons team. Heb jij talent waarmee ons team versterkt kan worden? Stuur dan een e-mail naar info@plugr.tv

Bellen mag ook: 013-20 320 89.

Wij zetten uw boodschap om in een beeldend verhaal

UA-92012432-1