SocialVid abonnement

Continu zichtbaar met video?
Neem een SocialVid abonnement!

 

Video’s zijn een belangrijke boost voor je zichtbaarheid en geloofwaardigheid op Social Media. Online video wordt tot meer dan 10x vaker gedeeld via social media. Met het SocialVid abonnement van PLUGr.tv ben je continu zichtbaar met nieuwe content.

 

Video is booming! Mensen vergaren liever informatie door achterover te leunen en een film te kijken dan hele stukken te moeten lezen. Het plaatsen van iedere keer dezelfde video draagt daar alleen niet aan bij. Met het SocialVid abonnement blijf je continu zichtbaar, steeds weer met nieuwe content die op dat moment relevant is voor jouw bedrijf of organisatie en jouw klanten.

action-adult-aperture-320617
american-casual-cellphone-1262971

12 video's per jaar

Maandelijks

299,- excl BTW

Iedere maand een nieuwe video

Jouw tijdsinvestering: 1x per drie maanden halve filmdag

Kosten per maand (excl BTW) 299 euro

26 video’s per jaar

Twee wekelijks

499 euro excl BTW

Iedere twee weken een nieuwe video

Jouw tijdsinvestering: 1x per drie maanden halve filmdag

Kosten per maand (excl BTW) 499 euro

52 video’s per jaar

Wekelijks

999 euro excl BTW

Iedere week een nieuwe video

Jouw tijdsinvestering: 1x per maand halve filmdag

Kosten per maand (excl BTW) 999 euro

Meer weten?

Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Klik hier!

STANDAARD IN PAKKET

We denken mee over de onderwerpen voor de video’s.

We schrijven de onderwerpen uit in professionele scripts.

We komen naar jou toe om te filmen.

Wij ontwikkelen en animeren jouw logo en grafische titels.

De films hebben een lengte van 30 tot 40 seconden.

De film wordt gemonteerd geleverd inclusief rechtenvrije stockmuziek.

We maken iedere video geschikt voor de socialmedia kanalen.

Bij elke film krijg je 1 correctieronde.

Elke film wordt in het Nederlands ondertiteld.

apple-apple-devices-business

Voice-over

Het gebruik van Voice-Overs is zeker mogelijk. Dit zit alleen niet in de standaard pakketten. Tegen een meerprijs kan dit uiteraard worden toegevoegd. PLUGr.tv heeft met een aantal A-stemmen afspraken gemaakt. De exacte meerprijs verschilt per gekozen stem. Maar als rekenformule kun je het beste 150 euro per gesproken minuut aan tekst aanhouden. Wil je meer weten, neem dan gerust contact met ons op.

Opzegbaar

Het SocialVid abonnement wordt voor 1 jaar afgesloten. Na het eerste jaar is het abonnement per draaiperiode opzegbaar. Dus voor het maand en twee wekelijks pakket per drie maanden. Voor het wekelijks pakket is het iedere maand opzegbaar.

Lengte video

De lengte van de video is ongeveer 30-40 seconden. Dit is gebaseerd op de meest ideale lengte voor plaatsing op Social Media. Langer op deze kanalen heeft geen zin, omdat men niet lang kijkt naar de video’s op deze platformen.

Weinig tijd

Het maken van video’s behoort bij de meeste bedrijven niet tot de corebusiness. Daarom zijn de pakketten zo opgebouwd dat het je zo min mogelijk tijd kost.

Perfect Planning Prevents Poor Performents. De frequentie van de filmuren wisselt per abonnement. Voor het maandelijks en twee wekelijks pakket vergt dat een halve opname dag per 3 maanden. Voor het wekelijks pakket een halve opname dag per maand. Natuurlijk kost het ook wat voorbereidingstijd. Maar door onze efficiënte manier van werken, zorgen we er voor dat dit voor jou zo minimaal mogelijk wordt gehouden.

Scherp in prijs

Om de pakketten zo aantrekkelijk mogelijk te houden werken we met 1 camera, een geluidsset en lichtset. De inzet van dolly’s, sliders en drones zijn niet in het pakket opgenomen. Tegen een meerprijs kan dit uiteraard worden toegevoegd. Neem voor meer informatie contact op.

Ondertiteling

Video’s op Social Media worden in eerste instantie zonder geluid bekeken. Om de video effectief te houden, worden deze standaard (Nederlandstalig) ondertiteld. Daarnaast is de ondertiteling ook nog eens goed voor je vindbaarheid.

VOORDELEN

Altijd actueel en zichtbaar op het internet met professionele video’s.

Betaalbare prijs voor meerdere video’s.

Weinig tijd kwijt door structureel inplannen en opnemen van de video’s.

device-laptop-people-1321732