Je egen GIF’s laten maken?

Je eigen GIF’S laten maken?

Graphic Interchange Format, ofwel GIFs of gifjes in de volksmond. Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen op de instagram stories. Inmiddels zijn de GIFs ook te gebruiken op Snapchat en Facebook. Gifjes vallen op en brengen meestal een lach op het gezicht van de kijker. Wil jij je branding verbreden en opvallen bij jouw doelgroep?

Gifjes laten maken doe je bij ons in Tilburg.

Gepersonaliseerde GIFs

GIFs waar je zelf of met je team zichtbaar op bent. We nemen deze GIFs op in onze studio in Tilburg, bewerken deze en maken hier uiteindelijk een GIF van die we uploaden op jouw account. Zorg dus dat je kleding herkenbaar is met bijvoorbeeld je logo erop en gebruik attributen die horen bij jouw werkzaamheden. Heb je geen idee wat leuk bij jou past? We denken graag met je mee.

Robert-juichen

Brons

€ 195,- (ex BTW)

Opname 60 minuten
5 persoonlijke GIFs
Incl eigen attributen
GIPHY-upload stappenplan

Zilver

€ 295,- (ex BTW)

Opname 60 minuten
10 persoonlijke GIFs
Incl eigen attributen
Optie: 3 GIFs met animatie (denk aan je logo)
GIPHY upload door ons

GOUD

€ 495,- (ex BTW)

Opname 60 minuten
20 persoonlijke GIFs
Incl eigen attributen
Optie: 6 GIFs met animatie (denk aan je logo)
GIPHY upload door ons

Waarom GIFs?

Persoonlijk

Geef je merk een gezicht. Consumenten hebben een beter gevoel bij bedrijven waar ze een persoonlijke associatie mee kunnen hebben.

Wereldwijd

Jouw gifjes leveren wereldwijd zichtbaarheid op. Net zoals jij andere GIFs gebruikt, kunnen mensen gebruik maken van jouw GIFs.

Wereldwijd

Een gif moet altijd een bepaalde emotie of actie uitstralen. Een goede GIF zet jouw boodschap extra kracht bij. Zoals iets aanwijzen, swipen of een vreugde dansje.

Clipboard_PLUGR

Branding

Uitbreiding van de branding van je bedrijf. Je instastories worden herkenbaar.

Plezier

Zie het uurtje opnemen in onze studio als ontspanning uit je drukke leven. Het is namelijk ontzetten leuk om de gifjes op te nemen. Het ‘ongemakkelijke’ gaat er al snel van af en voor je het weet sta je te springen en te dansen.

.

Spieken-boven
Boom-attack